5-barnsmamma och sjuksköterska

Direktlänk till inlägg 26 mars 2012

Barnvagnsproblem!

Av Elisabeth - 26 mars 2012 00:31

Nu är det så att jag måste erkänna en sak, nämligen att jag kan ha förhastat mig då jag sålde Baby Jogger'n.

Jag sålde den för att jag behövde köpa en smalare vagn så att jag kunde komma in i affärer mm. Saken är bara den att hade jag väntat en månad så hade jag kunnat behålla den för vi köpte ju en ny bil som den stora Emmaljungan kommer in i utan att jag behöver ta av sittdelen och hjulen.


Det som gör att jag saknar City Eliten är dess komfort då jag är ute på promenad.

Det brukar ju bli en hel del långa promenader för min del och Eliten var perfekt för detta.

Den nya Emmaljunga Scooter S som jag köpte i stället var perfekt i affärer och i den förra bilen, men inte på långpromenader, tyvärr.  


Vad jag nu vill är att försöka sälja den stora Emmaljunga Smart Duon, så att jag kan få loss lite pengar och köpa en annan vagn.

Det är ju attans också att man aldrig kan ha bara en vagn som täcker alla ens behov, utan att man måste ha flera stycken, minst tre i dagsläget, okej, kanske två då.  


Nu är det så att jag har fått tips i en barnvagnsaffär om att Baby Jogger ska komma ut med två nya vagnar som verkar intressanta.


Den första som kommer är en terrängvagn med tre hjul som liknar City Eliten men har mindre hjul, djupare sittdel och heter City mini Gt.

Den har skumfyllda hjul både bak och fram med en luftspalt som är suverän i terräng, men den har inte vändbar sits.

Nu är ju Phille hela 14 månader men jag känner att jag ändå vill kunna se honom inte minst för att jag brukar promenera med musik i öronen och då hör jag ju inte när han vaknar. 


Den andra är nästan som en City Select fast med de här hjulen både bak och fram som jag beskrev ovan. Den har precis som Selecten en vändbar sits och kommer att heta City Versa.


Tufft val alltså. Gtn kommer i April och Versan kommer i Juni.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 27 oktober 2023 18:30


  Träffade mina gamla klasskompisar från sjuksköterskeprogrammet idag. Vi är ett gäng som brukar träffas. Från början var vi sex st. men nu är vi tre kvar. Så kul att ses igen. Först blev det en fika på Espressohouse och sedan lite drinkar och öl ...

Av Elisabeth - 27 oktober 2023 14:03


  Philip har alltid varit smal bl.a. beroende på att han ätit så dåligt under sina första år när han hade förstorade mandlar och för att han inte vågat smaka ny mat. Sommaren 2019 var han hos sin farmor hela sommaren när vi jobbade och som alla ve...

Av Elisabeth - 24 oktober 2023 19:37

  Då har jag kommit in på en specialistutbildning till Infektionssjuksköterska på distans. Två år på halvtid. Precis så jag hinner jobba lite också. Än så länge tycker jag det är roligt, men vi får se vad tiden lider. Den förra ubildningen jag kom...

Av Elisabeth - 8 september 2023 23:00


Ibland brukar vi på jobbet gå ut och äta och då brukar vi välja musslor. Innan har jag aldrig ätit det men efter att ha provat det är det svårt att låta bli. Gott vin och en massa prat. Jag jobbar bara timmar men jag platsar ändå.       ...

Av Elisabeth - 30 oktober 2021 10:24

Opererade två femoralisbråck i torsdags. Jag har varit väldigt arg på mig själv för att jag ådrog mig dessa i våras. Det var så fruktansvärt onödigt. Jag har tränat i 34 år och vet hur man tränar, ändå gör jag detta onödiga misstag. Jag har kört spin...

Presentation


Babydiamond! En ung/äldre mamma, med 5 barn, samt sjuksköterska.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Lilypie First Birthday tickers
  • Lilypie First Birthday tickers

RSS

Besöksstatistik

Bilder

Barnkläder

Sjuksköterska


Ovido - Quiz & Flashcards